O NAMA

Pružamo raznolike obuke kako biste ostvarili svoje ciljeve u sigurnosnom sektoru.

Učilište AKD-Zaštite daje vam priliku da steknete potrebne kvalifikacije za poslove zaštitara i čuvara. Naša obuka se temelji na godinama iskustva i suradnji s relevantnim institucijama.

Odlukom Uprave AKD-Zaštite d.o.o. od 23. ožujka 2009. godine osnovano je Učilište AKD-Zaštite za izobrazbu zaštitara i čuvara. Učilište je zasebna pravna osoba ustrojena temeljem Zakona o ustanovama sa sjedištem u Zagrebu, Savska cesta 28.

Tijekom 2009. godine Učilište AKD-Zaštite započelo je s programom izobrazbe zaštitara i čuvara temeljem Rješenja Ministarstva unutarnjih poslova od 18.06.2009. godine te Ministarstva znanosti obrazovanja i športa

U proteklih pet godina obrazovali smo preko 1000 zaštitara s iznadprosječno uspješnom prolaznošću na ispitima te u edukaciji surađujemo s raznim institucijama poput Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Osim za potrebe AKD-Zaštite, provodimo izobrazbu za potrebe drugih zaštitarskih tvrtki i  zainteresiranih kandidata koji žele steći Dopuštenje MUP-a za poslove privatne zaštite.

 

PREDAVAČI

Zdenko Pejčić
Zdenko Pejčić je prof. Kineziološki fakultet u Zagrebu, trener borilačkih vještina, instruktor vještina gađanja i predaje - Osposobljavanje u rukovanju i gađanju vatrenim oružjem i Osposobljavanje u primjeni tjelesne snage – samoobrane.
Mladen Pavunc
Mladen Pavunc je dipl. ing. Elektrotehnike i predaje - Uporaba sredstava i uređaja tehničke zaštite

01

Učilište AKD-Zaštite - za osposobljavanje zaštitara i čuvara

Savska cesta 28,p.p. 21, 10 000 Zagreb,

02

OIB 49384180615

03

Broj računa HR2923400091110389747

04

Sva nastava za izobrazbu zaštitara i čuvara provodi se u našim i ugovorenim prostorijama i dvoranama.